Burn-out/Depressie

 

Bij Depressie, Burn-out en stress is er sprake van een tekort aan contact met de innerlijke leefwereld. Je wordt bepaald door onbewuste patronen die er voor zorgen dat je bepaalde gevoelens in je zelf vermijdt. Je kunt dit doen dmv wegvluchten (depressie) of extra hard werken, wat uiteindelijk resulteert in strees en in het ergste geval in een Burn-out.

In alle gevallen gaat het om een patroon van vermijding en ben je niet instaat om te gaan met je emoties en je negatieve gedachtepatronen. Soms is het duidelijk wat de oorzaak van de depressie, de stress of de burn-out is, soms ook niet. In dat geval is het belangrijk het antwoord te zoeken in je onbewuste.

Door een traject van bewustwording en heling in te gaan kun je jezelf onder begeleiding van de therapeut bevrijden van het patroon van vermijding en daarmee de oorzaak van de depressie, de stress of de burn-out aanpakken en oplossen.

 

 

 

 

Specialisaties:

Holistisch Bewustzijns Therapeut, Coach & Trainer voor balans tussen Lichaam, Verstand, Hart en Ziel.
Werkende met
Helende Reis Therapie, Mindfulness, Heartfulness, Geweldloze Communicatie, Traumaverwerking, Reconnection, EFT, EMDR, TAT, Healing Codes, Levend Bloed Analyse, Spiritueel Coaching, Stress Counseling, Healing, Soulhealing, Aurahealing, Soulretrieval, Systemisch werk, Bio-resonantie therapie, Preventief Voorlichter alternatieve geneeskunde


Lokatie: Amstelveen. Makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Uithoorn, Ouderkerk a/d Amstel, Hoofddorp, Aalsmeer, Zaandam, Utrecht

 

Door: Marion Gulpers


webdesign lenaluna | CMS cmsimple